Enviament gratuït a tota Espanya (Península i Illes Balears)


AVÍS LEGAL

INTRODUCCIÓ:

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d'ús d'aquest portal web, entenent per aquest totes les pàgines i els seus continguts, propietat de Cristina Martin Vargas, a les quals s'accedeix a través del domini www.mava.cat. La utilització del portal web atribueix la condició d'usuari del mateix i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en el present avís Legal. L'usuari es compromet a llegir atentament el present avís Legal en cadascuna de les ocasions en què es proposi utilitzar el nostre portal web, ja que aquest i les seves condicions d'ús recollides en el present avís Legal poden sofrir modificacions.

DADES IDENTIFICATIVES:

En compliment amb el deure d'informació recollit en l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació, es reflecteixen les següents dades:

  • Raó social: Cristina Martin Vargas
  • CIF: 47853509P
  • Domicili: Carrer de la Riera, 29, CP 08500 VIC, Barcelona
  • Telèfon: 616481719
  • Correu electrònic: info@mavajoies.cat
  • Nom del domini: www.mava.cat

USUARIS I USUÀRIES:

L'accés i ús d'aquest portal , atribueix la condició d'USUARI/A, que accepta, des d'aquest accés i ús, les Condicions Generals d'Ús aquí reflectides. Les citades Condicions seran aplicables independentment de les Condicions Generals de Contractació que si escau resultin d'obligat compliment.

ÚS DEL PORTAL:

Proporciona l'accés a diverses informacions sobre la nostra entitat, apartats de contacte, enllaços a xarxes socials, d'ara endavant continguts pertanyents a Cristina Martin Vargas , o als seus licenciadores, als quals la usuària o l'usuari pugui tenir accés. La usuària o l'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús del portal. Aquesta responsabilitat s'estén al registre que fos necessari per a accedir a determinats serveis o continguts, o bé per a possibilitar la resposta en relació amb les seves consultes en els apartats de contacte de la present pàgina web, etc. En aquest registre la usuària o l'usuari serà responsable d'aportar informació veraç i lícita.

PAGAMENTS:

Pots realitzar les teves compres: - Mitjançant targeta de dèbit o crèdit. S'accepta Visa, Visa Electron i Mastercard, Maestro. La teva compra es realitzarà d'una manera segura ja que les dades es transmeten de forma encriptada mitjançant protocols SSL i TLS (Comerç Electrònic Segur). - Mitjançant la passarel·la de pagament PayPal. No es considerarà efectiva la compra fins al moment en què tinguem confirmació bancària del pagament.

ENVIAMENTS:

Si necessites un enviament urgent, posa't en contacte amb nosaltres per a consultar les condicions i tarifes. Mava no es fa responsable de les despeses addicionals de duanes i aranzels, ni dels retards en els lliuraments de comandes, per causes alienes a l'empresa o per dades del destinatari, incomplets o erronis. En cas de fer un canvi en l'adreça de lliurament una vegada realitzat la comanda, hauràs de notificar-lo com més aviat millor. Si el paquet ja ha estat expedit, el canvi d'adreça comportarà un cost addicional equivalent al cost de l'enviament. No realitzarem enviaments la destinació dels quals sigui un apartat de correus. Si reps el paquet amb l'embolcall defectuós hauràs de fer-lo constar en l'albarà de lliurament (en el cas de MRW) o rebutjar-lo, i posar-te en contacte amb nosaltres. El preu d’enviament a península i balears és gratuït. A la resta de països és variable. Península - Totes les comandes els enviem amb MRW i el termini de lliurament és de 24-48 hores laborables. Et facilitarem el número de seguiment com al paquet estigui llest per a sortir de la nostra joieria. Recollida a Mava Ara pots realitzar la teva compra còmodament a casa i venir a recollir-la a la nostra botiga situada en C/ de la Riera n 29. T'enviarem un e-mail quan la teva comanda estigui llesta per a recollir (24 hores laborals aproximadament). Per a recollir la comanda hauràs de presentar l'e-mail de compra que reps en realitzar-la i facilitar totes les teves dades personals. L'horari és el següent: De dimarts a divendres: de 10.00 a 13.00h i de 16.00 a 19.00h. Dissabtes: de 10.00 a 13:00h.

DEVOLUCIONS:

Si per qualsevol motiu no estàs satisfet amb la teva comanda, tens un termini de 14 dies naturals des de la data de la recepció del mateix per a exercir el teu dret de desistiment (Segons art. 44 de la Llei 7/1996, de 15 de Gener d'Ordenació del Comerç Minorista modificada per la Llei 47/2002, de 19 de Desembre). Passat aquest termini no podrem admetre devolucions. Queden excloses les devolucions de les joies personalitzades o encàrrecs especials. Les joies han d'estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb tota la documentació inclosa. Per a poder realitzar la devolució, envia'ns primer un e-mail i et facilitarem el document de desistiment, que haurà d'estar correctament emplenat amb les teves dades personals i signatura. Els ports de devolució seran a càrrec del comprador. En el cas d'haver-se acollit a alguna oferta o promoció en els ports d'enviament, el comprador haurà d'abonar també l'import d'aquesta oferta. Iniciarem el procés de devolució, una vegada hàgim rebut el producte i revisem que està en perfecte estat i sense signes d'ús. Si és correcte, procedirem a la devolució de l'import de la joia en un termini màxim de 14 dies, mitjançant el mateix mètode de pagament, d'acord amb la normativa vigent. En cas contrari, cancel·larem l'operació.

CANVIS:

En el cas que vulguis canviar la joia o una talla d'anell disposes de 14 dies. Si us plau, comunica'ns-ho a info@mava.cat. Les joies han d'estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb tota la documentació inclosa. Els ports de devolució i següent lliurament de l'article a canviar seran a càrrec del comprador.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL:

Cristina Martin Vargas, per si o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu: imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció de materials usats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc.). Tots els drets reservats. En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.2, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de Cristina Martin Vargas . En cap moment, excepte manifestació expressa en cas contrari , l'accés, navegació o utilització del lloc web o dels seus continguts confereix a la usuària o a l'usuari dret algun sobre signes distintius en ell inclosos. La usuària o l'usuari es compromet a respectar els drets de Propietat Intel·lectual i Industrial titularitat de Cristina Martin Vargas En el cas que la usuària o l'usuari enviï informació de qualsevol tipus a Cristina Martin Vargas a través de qualsevol dels canals habilitats per a això dins del nostre portal web, la usuària o l'usuari declara, garanteix i accepta que té dret a fer-ho amb total llibertat, que aquesta informació no infringeix cap dret de propietat intel·lectual, industrial, o qualssevol altres drets de terceres persones, i que aquesta informació no té caràcter confidencial ni és perjudicial per a terceres persones.

EXCLUSIÓ DE GARANTIES I RESPONSABILITAT:

Cristina Martin Vargas no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per a evitar-ho. El contingut, informació i consells expressats en aquest portal web han d'entendre's com simplement orientatius. Cristina Martin Vargas no respon de cap manera de l'efectivitat o exactitud d'aquests, quedant exempt de qualsevol responsabilitat amb els usuaris i usuàries que facin ús d'ells. En aquest Lloc es poden publicar continguts i comentaris aportats per terceres persones. Cristina Martin Vargas no respon de la veracitat i exactitud d'aquests, quedant exempta de qualsevol responsabilitat amb els usuaris i amb les usuàries que facin ús d'ells. Cristina Martin Vargas es reserva el dret de modificar el contingut del Lloc sense previ avís i sense cap mena de limitació. Així mateix, l'empresa declina qualsevol responsabilitat pels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat o continuïtat d'aquest lloc i dels serveis que s'ofereixen en ell. Tampoc podem garantir l'absència de virus ni d'altres elements en la Web que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic. Cristina Martin Vargas declina qualsevol responsabilitat pels serveis i informació que es presti en altres llocs enllaçats amb aquest, ja que no controla ni exerceix cap mena de supervisió en Llocs Webs de terceres persones.Aconsellem a les usuàries i als usuaris dels mateixos que actuïn amb prudència i que consultin les eventuals condicions legals que s'exposin en aquestes Webs. Així mateix , els Usuaris/as que remetin qualsevol tipus d'informació a se asseguraran que la mateixa sigui veraç i que no vulneri qualsevol dret de terceres persones ni la legalitat vigent. Si Vostè creu que qualsevol contingut o informació d'aquest Lloc vulnera un dret legítim o la legalitat vigent li estaríem molt agraïts que es posés en contacte amb nosaltres a través dels mitjans que consideri oportuns bé a l'adreça de correu electrònic mavajoies@gmail.com o en el següent número de telèfon 616481719 perquè puguem prendre les mesures oportunes.

MODIFICACIONS:

Cristina Martin Vargas es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en el seu portal.

ENLLAÇOS:

En el cas que en nom del domini es posessin en funcionament enllaços que recaiguessin en altres llocs d'Internet Cristina Martin Vargas no exercirà cap mena de control sobre aquests llocs i continguts. En cap cas Cristina Martin Vargas assumirà cap responsabilitat pels continguts d'algun enllaç pertanyent a un lloc web aliè, ni garantirà la disponibilitat tècnica, qualitat, fiabilitat, exactitud, amplitud, veracitat, validesa i constitucionalitat de qualsevol material o informació continguda en cap d'aquests enllaços o altres llocs d'Internet. Igualment, la inclusió d'aquestes connexions externes no implicarà cap mena d'associació, fusió o participació amb les entitats connectades. La usuària o l'usuari reconeix i accepta que Cristina Martin Vargas no serà responsable de les pèrdues o danys en què la usuària o l'usuari pugui incórrer a conseqüència de la disponibilitat dels esmentats llocs web o recursos externs, o a conseqüència de la credibilitat que atorgui a l'exhaustivitat, precisió o existència de qualsevol tipus de publicitat, productes o altres materials oferts a través d'aquest lloc web o altres recursos.

DRET D'EXCLUSIÓ:

Cristina Martin Vargas es reserva el dret a denegar o retirar l'accés a portal o als serveis oferts sense necessitat de preavís, a instància pròpia o de terceres persones, a aquells usuaris i a aquelles usuàries que incompleixin les presents Condicions Generals d'Ús.

GENERALITATS:

Cristina Martin Vargasperseguirá l'incompliment de les presents condicions, així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ:

La relació entre Cristina Martin Vargas i la usuària o l'usuari es regirà per la normativa espanyola vigent. I sempre que la normativa vigent a aquest efecte estableixi la possibilitat per a les parts la submissió a un fur determinat qualsevol controvèrsia entre la persona responsable del lloc web i la usuària o l'usuari se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona

PLATAFORMA EUROPEA DE RESOLUCIÓN DE CONFLICTES EN LÍNEA:

L'informem que davant qualsevol problema que pugui derivar-se del servei contractat o producte venut, pot utilitzar la plataforma europea de resolució de disputes en línia, aquesta és: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=es.

Open chat
Hola, com et podem ajudar?